May

Yıyecek İçecek Alanı Fırıncılık Dalı öğrencilerimiz uygulama dersinde simit yaptılar. Öğrendiklerini uygulamaya dönüştüren öğrencilerimizin ellerine,emeklerine sağlık

Hem Öğrencilerimize hem de Alan öğretmenimiz Münevver DENİZ'e bu güzel uygulama için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Ahilik Haftası dolayısıyla okulumuz öğrencilerinden Kadir GEZEROĞLU Yılıın Kalfası,Halil BAYRAMOĞLU ise Yılın Çırağı seçildi.Öğrencilerimizin plaketleri Kilis Valisi Sayın Recep SOYTÜRK tarafından verildi.Öğrencilerimizi tebrik eder,emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

Mesleki Eğitim Merkezi mezunlarımız ''Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'' diplomalarını aldılar. Emeği geçen tüm  öğretmenlerimize teşekkür eder;öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz.

KALFALIK/USTALIK VE USTAÖĞRETİCİLİK E-SINAV SONÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haz

ATMLERDEN,MOBİL BANKACILIKTAN VEYA ODEME.MEB.GOV.TR ADRESİ ÜZERİNDEN TIKLAYARAK KALFALIK/USTALIK VE USTAÖĞRETİCİLİK  E-SINAV ÜCRETİNİ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK YATIRABİLİRSİNİZ.

UYARI:Ödemenin yapılması için Kredi Kartı/Banka Kartınızın İnternet ödemelerine açık olması gerekmektedir!.)

19-01-2021

1.ADIM:meb ödeme ekranını açın.

Ödeme ekranı için Tıklayınız.!

19-01-2021 2.ADIM:  Başvuru kısmından "kalfalık ustalık ve usta öğreticilik e-sınavı" seçiniz.

3.ADIM:

• Resimde karşınıza çıkan rakamları giriniz.(Resimdeki örnek rakamlardır sizin karşınıza farklı rakamlar çıkar)
  • T.C. Kimlik Numaranızı giriniz.
  • Cep Telefonunuzu Giriniz.
  • "Merkezi Sistem Sınav Yönergesini okudum ve kabul ediyorum." seçeneğini işaretleyiniz ve Devam butonuna Tıklayınız.
19-01-2021 4.ADIM: Ödeme Yap Butonuna Tıklayınız.
19-01-2021

5.ADIM: Kredi Kartı/Banka Kartı Bilgilerinizi Giriniz ve Gönder Butonuna Tıklayınız.

19-01-2021 6.ADIM: Gönder butonuna Tıklayınız.
19-01-2021

7.ADIM: Cep telefonunuza gelecek olan Onay Kodunu giriniz ve ONAY butonuna  tıklayınız.

Haz

Öğrencilerimiz ders notlarını https://e-mesem.meb.gov.tr üzerinden öğrenebilir.